Dip aux haricots noirs

Dip aux haricots noirs

4.2 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions

Składniki

  • 200 g d'oignons doux coupés en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 25 g de saindoux
  • 600 g d'haricots noirs en conserve rincés et égouttés
  • 150 g de bouillon de légumes
    1 cube de bouillon de légumes, émietté et 150 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de cheddar râpé
  • 500 g de chips tortilla type Old El Paso

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 405 kcal / 1695 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 24.05 g
Węglowodany 40.03 g
Błonnik 4.53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...