
Urządzenia i Akcesoria
Dip aux haricots noirs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
200 g d'oignons doux coupés en morceaux
-
1 gousse d'ail
-
25 g de saindoux
-
600 g d'haricots noirs en conserve rincés et égouttés
-
150 g de bouillon de légumes
-
1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
-
50 g de cheddar râpé
-
500 g de chips tortilla type Old El Paso
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
405 kcal /
1695 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
24.05 g
Węglowodany
40.03 g
Błonnik
4.53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade au Mexique
11 Przepisów
Francja
Francja