Dip aux haricots noirs
TM5 TM6

Dip aux haricots noirs

4.2 (10 ocen)

Składniki

  • 200 g d'oignons doux, coupés en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 25 g de saindoux
  • 600 g d'haricots noirs en conserve, rincés et égouttés
  • 150 g de bouillon de légumes
  • 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de cheddar râpé
  • 500 g de chips tortilla, type Old El Paso

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1695 kJ / 405 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
40.03 g
Tłuszcz
24.05 g
Błonnik
4.53 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy