Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de noix de cajou, non salées
- 60 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour la présentation
- 45 g de jus de citron
- 25 g de moutarde douce
- 20 g de miel liquide
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ½ grenade
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1805 kJ / 433 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4h 15min
Houmous
10min
Houmous de betterave
13sa 35 dk
Houmous de carottes rôties
40min
Houmous
3 Std. 30 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 min
Tahiné maison
25min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8 godz. 15 min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3 Std. 30 Min
Houmous de betterave
15 min
Houmous au citron
5 Min
Houmous de carotte
25min