
Urządzenia i Akcesoria
Cozze al vino bianco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
scalogno a metà1
-
peperoncino secco piccante1
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di vino bianco secco200 g
-
di polpa di pomodoro a pezzi300 g
-
di sale1 pizzico
-
di cozze fresche pulite1000 g
-
di prezzemolo tritato congelato1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
174 kcal /
728 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pronto in 3 passaggi
10 Przepisów
Włochy
Włochy