Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
lub 1 cucchiaino di timo secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate e fagiolini al pesto
35 dk
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Uova sode
20 min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Insalata di fagiolini
40 Min
Insalata fresca di zucchine
50 dk
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1sa
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 Min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 dk
Insalata di riso
40 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1sa 15 dk
Finocchi ripieni
1sa