Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
TM5 TM6

Involtini di fagiolini, patate e burro al timo

4.5 (32 oceny)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
  • 200 g di fagiolini verdi freschi
  • 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
  • 80 - 100 g di burro
  • 1 - 2 cucchiaini di timo fresco
    lub 1 cucchiaino di timo secco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1596 kJ / 382 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy