![Salsiccia, zucca e patate con salsa Salsiccia, zucca e patate con salsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C334252-51F1-418C-9585-1EDA9FA6A8E0/Derivates/84da4eef-4d86-45f9-ace7-bc571ca8d24a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di patate a dadini (2 cm)
- 600 g di zucca Butternut a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 3 ½ cucchiaini di paprica dolce
- ¼ di cucchiaini di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di salsiccia a tocchetti (3 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 pizzichi di noce moscata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 49.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Pollo al limone
50min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Pollo Yassa
1h
Broccoli e salsiccia
30min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Pollo agrodolce con riso
40min
Piatto misto di carni e verdure
1h 15min
Salsiccia al primitivo
50min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20min
Pollo speziato al limone
40min