Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di patate a dadini (2 cm)
- 600 g di zucca Butternut a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 3 ½ cucchiaini di paprica dolce
- ¼ di cucchiaini di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di salsiccia a tocchetti (3 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 pizzichi di noce moscata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 49.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Pollo speziato al limone
40 Min
Peperoni ripieni
1h 5min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Pulcini uova
30 menit
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3sa 55 dk
Pastina con pollo e pesto
35min
Purè di zucca e patate
1 Std. 30 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1h 15min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min