
Urządzenia i Akcesoria
Salsiccia, zucca e patate con salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate15 g
-
di brodo vegetale500 g
-
di olio di oliva1 cucchiaino
-
di patate a dadini (2 cm)500 g
-
di zucca Butternut a dadini (1 cm)600 g
-
di pepe1 pizzico
-
di sale1 pizzico
-
di paprica dolce3 ½ cucchiaini
-
di pepe¼ di cucchiaini
-
di sale1 cucchiaino
-
di salsiccia a tocchetti (3 cm)500 g
-
di panna da cucina100 g
-
di amido di mais (maizena)20 g
-
di noce moscata2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
585 kcal /
2448 kJ
Białko
28.7 g
Tłuszcz
30.4 g
Węglowodany
49.2 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tutto in uno
9 Przepisów
Włochy
Włochy