Salsiccia, zucca e patate con salsa

Salsiccia, zucca e patate con salsa

4.1 86 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 500 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di olio di oliva
  • 500 g di patate a dadini (2 cm)
  • 600 g di zucca Butternut a dadini (1 cm)
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di sale
  • 3 ½ cucchiaini di paprica dolce
  • ¼ di cucchiaini di pepe
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di salsiccia a tocchetti (3 cm)
  • 100 g di panna da cucina
  • 20 g di amido di mais (maizena)
  • 2 pizzichi di noce moscata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 585 kcal / 2448 kJ
Białko 28.7 g
Tłuszcz 30.4 g
Węglowodany 49.2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...