Salsiccia, zucca e patate con salsa

Salsiccia, zucca e patate con salsa

4.1 86 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    15 g
  • di brodo vegetale
    500 g
  • di olio di oliva
    1 cucchiaino
  • di patate a dadini (2 cm)
    500 g
  • di zucca Butternut a dadini (1 cm)
    600 g
  • di pepe
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di paprica dolce
    3 ½ cucchiaini
  • di pepe
    ¼ di cucchiaini
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di salsiccia a tocchetti (3 cm)
    500 g
  • di panna da cucina
    100 g
  • di amido di mais (maizena)
    20 g
  • di noce moscata
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 585 kcal / 2448 kJ
Białko 28.7 g
Tłuszcz 30.4 g
Węglowodany 49.2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...