Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
TM6 TM5 TM31

Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

2.8 (51 ocen)

Składniki

  • 150 g di cipolle rosse a listarelle
  • 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di zucchero
  • 40 g di aceto di vino rosso
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1995.3 kJ / 477.3 kcal
Białko
12.1 g
Węglowodany
83.5 g
Tłuszcz
12.6 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
3.9 g
Sód
993.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy