Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 cucchiaino raso di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino raso di timo secco
- 200 g di funghi pleurotus a fette (circa 1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 90 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Pollo alla romana
1h 10min
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Coniglio alla siciliana
1小时 20 分钟
Agnello in umido
1小时 20 分钟
Coniglio alla ligure
3小时 20 分钟
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min