![Coniglio ai funghi Coniglio ai funghi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7AE04AC1-138A-4515-BC3F-3A52B36D894E/Derivates/9A6E09E8-B702-43FB-A99A-A7DC54917184.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 cucchiaino raso di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino raso di timo secco
- 200 g di funghi pleurotus a fette (circa 1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 90 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Faraona ai funghi porcini
1hod. 10min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Coniglio stufato
1hod. 10min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio all'appetitosa
1hod. 10min
Coniglio alla siciliana
1小时 20 分钟
Pollo alla romana
1hod. 10min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min