Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di cipolle, a metà
- 50 g di porro, a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 3 cm spessore
- 1 pizzico di pepe macinato
- aneto fresco per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Tonno in agrodolce
1h
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min