Uova strapazzate con cipolle e olive
TM31 TM5 TM6

Uova strapazzate con cipolle e olive

3.1 (30 ocen)

Składniki

  • 150 g di cipolla rossa a rondelle sottili
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di acqua
  • 6 uova, leggermente battute
  • 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
  • 1 cucchiaino raso di origano secco
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 4 fette di pane casereccio

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1719 kJ / 411 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
29.1 g
Tłuszcz
26.8 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy