Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)

Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)

4.2 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di radicchio rosso, lavato e asciugato
  • 640 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 320 g di pasta di mais, tipo penne (cottura 8 minuti)
  • 160 g di Taleggio privato della crosta e a tocchetti (2 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 469 kcal / 1962 kJ
Białko 14.4 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 63.6 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...