Wersje kompatybilne
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla
- 250 g di spinaci baby freschi, lavati
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di stracchino a pezzi
- 320 g di pasta di lenticchie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Białko
- 28.5 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Penne in crema di gambi
35min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45min
Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi
35min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min