
Urządzenia i Akcesoria
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
50 g di cipolla
-
250 g di spinaci baby freschi lavati
-
5 g di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
100 g di stracchino a pezzi
-
320 g di pasta di lenticchie
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
413 kcal /
1728 kJ
Białko
28.5 g
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
47.8 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pronti in frigo
10 Przepisów
Włochy
Włochy