
Urządzenia i Akcesoria
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
Pesto di spinaci e mandorle
-
100 g di mandorle pelate
-
1 spicchio di aglio
-
100 g di spinaci baby freschi
-
1 pizzico di sale
-
100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
-
500 g di acqua
-
4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
-
4 pizzichi di sale
-
4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
656 kcal /
2745 kJ
Białko
33.9 g
Tłuszcz
57 g
Węglowodany
1.9 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
5 Przepisów
Włochy
Włochy