Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)

Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)

4.0 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

Pesto di spinaci e mandorle
  • 100 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di spinaci baby freschi
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
  • 500 g di acqua
  • 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 656 kcal / 2745 kJ
Białko 33.9 g
Tłuszcz 57 g
Węglowodany 1.9 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...