Wersje kompatybilne
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Platessa al pomodoro
30 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min