Wersje kompatybilne
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Pesce spada agrumato
35 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 dk
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min