Sedanini di kamut risottati speck e porri
TM5 TM6

Sedanini di kamut risottati speck e porri

4.4 (57 ocen)

Składniki

  • 250 g di porri a pezzi
  • 100 g di speck a cubetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di curcuma in polvere
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    lub 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 350 g di pasta secca di kamut tipo sedanini

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1644 kJ / 393 kcal
Białko
17.3 g
Węglowodany
54.8 g
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
4.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy