Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di erbe aromatiche miste secche (rosmarino, salvia, timo, ecc.)
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di aceto balsamico
- 500 g di acqua
- 350 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di fettine di tacchino, a listarelle (1 cm circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 dk
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45 dk
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Verdure miste al cartoccio
35 dk
Platessa al pomodoro
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 dk
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 dk
Pollo al limone con asparagi verdi
35 dk
Insalata fredda di riso Venere e tacchino
40 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1sa 15 dk
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 dk
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min