Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di erbe aromatiche miste secche (rosmarino, salvia, timo, ecc.)
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di aceto balsamico
- 500 g di acqua
- 350 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di fettine di tacchino, a listarelle (1 cm circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 dk
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Verdure miste al cartoccio
35 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Insalata di pollo in vasetto
40 Min
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45 Min