Tranci di tonno in crema alla cipolla

Tranci di tonno in crema alla cipolla

4.4 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di cipolle a metà
  • 50 g di porro a pezzi
  • 50 g di olio di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di origano secco
  • ½ cucchiaino di paprika dolce
  • 250 g di acqua
  • 2 fette di tonno fresco (3 cm di spessore, circa 1 kg in totale)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 mazzetto di aneto fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 cucchiaino di aneto secco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 499 kcal / 2091 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...