Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de framboises surgelées
- 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 1098 kJ / 256 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavarois aux trois chocolats
15h
Crème diplomate aux fruits
1h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois à la mangue
7h
Fraisier
12h 45min
Crème pâtissière
15 Min
Verano
12h 45min
Entremets aux fraises de Plougastel
5u.
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Trianon
3 Std.
Bavarois aux fraises
6h 25 min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h