Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de framboises surgelées
- 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 1098 kJ / 256 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45 min
Crème pâtissière
15 Min
Bavarois litchis-framboises
4 Std.
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Entremets coco-passion-papaye
24 Std.
Verano
12h 45 min
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Bavarois aux trois chocolats
15h