Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g Roastbeef, flach, ohne Fettdeckel
- 400 g Strauchtomaten, geviertelt
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 2 EL Essig
- 9 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 TL Senf, grob
- 5 EL Öl
- Pfeffer zum Würzen
- 400 g Brokkoliröschen
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Butter
- 50 g Milch
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2396 kJ / 571 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Spinat-Kartoffeln mit paniertem Rotbarsch
1h 10min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9u.
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min