
Urządzenia i Akcesoria
Schnitzel mit Süßkartoffel-Speck-Püree
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Süßkartoffeln in Scheiben (5 mm)400 g
-
Kartoffeln in Scheiben (5 mm)350 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Muskatblüte (Macis)½ TL
-
Sahne100 g
-
Milch100 g
-
Schinkenspeck, in Scheiben (Bacon)125 g
-
Schweineschnitzel dünn (à 150 g)4
-
Pfeffer zum Würzen
-
Pflanzenöl1 EL
-
Schalotte in Ringen1
-
Thymian3 Stängel
-
trockener Weißwein125 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
562 kcal /
2356 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy