
Urządzenia i Akcesoria
Endiviensalat-Suppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln in Stücken250 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Butter30 g
-
Wermut, trocken20 g
-
Gemüsebrühe, flüssig800 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
Baguette8 Scheiben
-
Olivenöl zum Beträufeln
-
Endiviensalat in feinen Streifen250 g
-
Petersilie abgezupft10 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Ziegenfrischkäse80 g
-
Honig flüssig20 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
254 kcal /
1061 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
834 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy