Urządzenia i Akcesoria
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
gemischte Kräuter, frisch abgezupft1 Bund
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft55 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen2
-
Feta grob zerbröselt100 g
-
Eier hart gekocht, gepellt, halbiert2
-
Milch100 g
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Zitronensaft10 g
-
scharfer Senf10 g
-
Salz zum Abschmecken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
917 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Radieschen-Rettich-Salat
15 min
Kartoffel-Dressing
30 min
Linsensalat
45 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Spargelragout
50 min
Eier-Schnittlauch-Sauce
10 min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3 godz. 45 min
Romanesco-Salat
1 godz. 40 min
Zucchini-Möhren-Rohkost mit Käse
15 min