Feta-Ei-Sauce zu Spargel

Feta-Ei-Sauce zu Spargel

4.0 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • gemischte Kräuter, frisch abgezupft
    1 Bund
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    55 g
  • Frühlingszwiebeln in Ringen
    2
  • Feta grob zerbröselt
    100 g
  • Eier hart gekocht, gepellt, halbiert
    2
  • Milch
    100 g
  • Joghurt, 3,5% Fett
    150 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • scharfer Senf
    10 g
  • Salz zum Abschmecken

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 219 kcal / 917 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...