
Urządzenia i Akcesoria
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
gemischte Kräuter, frisch abgezupft1 Bund
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft55 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen2
-
Feta grob zerbröselt100 g
-
Eier hart gekocht, gepellt, halbiert2
-
Milch100 g
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Zitronensaft10 g
-
scharfer Senf10 g
-
Salz zum Abschmecken
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
219 kcal /
917 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy