Sauerkrauteintopf mit Pastinake

Sauerkrauteintopf mit Pastinake

4.2 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Butterschmalz
    20 g
  • Speckwürfel
    100 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Sauerkraut, frisch
    500 g
  • Lorbeerblatt, frisch
    1
  • Wacholderbeeren
    3
  • Apfelsaft
    300 g
  • Geflügelfond
    200 g
  • Pastinaken in Stücken (3 cm)
    500 g
  • Kabanossi in Stücken
    200 g
  • Honig
    1 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 498 kcal / 2085 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...