
Urządzenia i Akcesoria
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Salami in Stücken (1,5 cm)70 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl1 EL
-
Pfeffer1 TL
-
Grünkohl ohne Strunk, in groben Stücken150 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Würfeln180 g
-
Wasser700 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Crème fraîche100 g
-
Salz1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
226 kcal /
945 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Grüner wird´s nicht
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy