Rote-Bete-Eintopf

Rote-Bete-Eintopf

4.1 85 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Rote Bete in Stücken
    300 g
  • Knollensellerie in Stücken
    100 g
  • Weißkohl in Stücken
    200 g
  • Suppengrün in Stücken
    150 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Pfefferkörner, schwarz
    10
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Rindfleisch (Brust), in mundgerechten Stücken
    400 g
  • Essig
    10 g
  • Zucker
    10 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 21 g
Kalorie 1428 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...