Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 10 gousses d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- 100 g de jambon serrano, détaillé en dés
- 1 c. à soupe de paprika
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 œufs
- 100 g de pain, détaillé en tranches fines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 927 kJ / 222 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Tourin à l'ail
25min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Soupe à l'oignon
50min
Soupe d'endives à la chicorée
40min
Soupe au lait
20 min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40min
Velouté d'endive
35min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Gratinée aux oignons
50min
Soupe de laitue
35min
Crème de courgette au bleu
25min