
Urządzenia i Akcesoria
Policzki wołowe duszone w winie, purée z batatów i brokuły
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście10 g
-
tymianku, świeżego tylko liście5 g
-
ząbki czosnku3
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki180 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
chudego boczku wędzonego pokrojonego w 1 cm kostkę180 g
-
policzków wołowych bez tłuszczu i białych błonek, pokrojonych na 7-8 cm kawałki800 - 850 g
-
czerwonego wina, wytrawnego200 g
-
wody70 g
-
koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM1 czubata łyżeczka
-
sosu Worcestershire35 g
-
pieprzu czarnego, mielonego1 ½ łyżeczki
-
marchewki pokrojonej na ukośne 2 cm kawałki150 g
-
batatów pokrojonych w 2 cm kostkę800 g
-
różyczek brokułu300 g
-
masła30 g
-
kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu40 g
-
soli1 płaska łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Polska
Możesz także polubić...
Sałatka z kaczką (sous-vide, z osłoną noża miksującego) i sosem borówkowym
1 godz. 35 min
Wolno gotowana zupa gulaszowa z cielęciny (z osłoną noża miksującego)
6 godz. 30 min
Wolno gotowana wołowina z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 20 min
Wolno gotowany bulion cielęcy i ravioli z dynią (z osłoną noża miksującego)
8 godz. 50 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Gulasz z łopatki wołowej i kopytka na parze
1 godz. 30 min
Policzki wieprzowe (sous-vide) w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
8 godz. 45 min
Gulasz wołowy z grzybami i rozmarynowym pęczakiem
1 godz. 50 min
Wołowina w czerwonym winie
2 godz. 10 min
Wolno gotowany kremowy gulasz z indyka z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
4 godz.
Gulasz wołowy z papryką
1 godz. 25 min