Urządzenia i Akcesoria
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Roasted Chicken with Orange Spice
-
chicken thighs, skin on, bone in large (approx. 200 g each)6 - 8
-
garlic cloves or to taste3 - 4
-
coriander seeds1 Tbsp
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
orange juice30 g
-
orange sliced (5 mm)1
-
pitted green olives70 g
Basmati Rice
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
olive oil20 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice300 g
-
raisins50 g
-
flaked almonds toasted1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42.1 g
Kalorie
3214 kJ /
768 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Węglowodany
53.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Garlic Turkey Stew
45 min