Wersje kompatybilne
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Chicken with Orange Spice
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in, large (approx. 200 g each)
- 3 - 4 garlic cloves, or to taste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g orange juice
- 1 orange, sliced (5 mm)
- 70 g pitted green olives
Basmati Rice
- 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
- 50 g raisins
- 1 Tbsp flaked almonds, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3214 kJ / 768 kcal
- Białko
- 42.1 g
- Węglowodany
- 53.9 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
Alternatywne przepisy
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1j 25 menit
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1j
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min