
Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Chicken and Couscous
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garam masala1 ½ Tbsp
-
ground turmeric3 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in bite size pieces600 g
-
couscous250 g
-
water630 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves80 g
-
sunflower oil1 Tbsp
-
green olives, pitted60 g
-
chicken stock paste1 tsp
-
lemon zest and juice1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
496 kcal /
2073 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken Tagine
25 min
Butter Chicken
50 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
One-pot Moussaka
30 min
Chicken Étouffée
45 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min