Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Beef with Caponata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
onions thinly sliced (2 mm)80 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)150 g
-
pickled capers drained10 g
-
toasted pine nuts10 g
-
garlic clove1
-
beef strips500 g
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
balsamic vinegar15 g
-
cherry tomatoes halved130 g
-
sugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
832 mg
Białko
30 g
Kalorie
1323 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Chicken Cacciatore
50 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min