Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 80 g onions, thinly sliced (2 mm)
- 150 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 10 g toasted pine nuts
- 1 garlic clove
- 500 g beef strips
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 15 g balsamic vinegar
- 130 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1323 kJ / 317 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 832 mg
Alternatywne przepisy
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Prawn Chow Mein
45min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Sicilian Prawn Salad
40min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min