Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Beef with Caponata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
onions thinly sliced (2 mm)80 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)150 g
-
pickled capers drained10 g
-
toasted pine nuts10 g
-
garlic clove1
-
beef strips500 g
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
balsamic vinegar15 g
-
cherry tomatoes halved130 g
-
sugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
832 mg
Białko
30 g
Kalorie
1323 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Penne with Mussels
2 godz. 5 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Browned Pork Strips
15 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Curry Noodles with Pork
45 min