Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Beef with Caponata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
onions thinly sliced (2 mm)80 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)150 g
-
pickled capers drained10 g
-
toasted pine nuts10 g
-
garlic clove1
-
beef strips500 g
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
balsamic vinegar15 g
-
cherry tomatoes halved130 g
-
sugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
832 mg
Białko
30 g
Kalorie
1323 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Prawns
15 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.