Urządzenia i Akcesoria
Chicken Curry with Spinach
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Curry
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil50 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (4 cm)700 - 800 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
ground cumin1 ½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
fresh spinach leaves250 g
Rice
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
basmati rice350 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain yoghurt for serving250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1115.8 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
3093 kJ /
739.3 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma
40 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.