Urządzenia i Akcesoria
Chicken Curry with Spinach
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Curry
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil50 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (4 cm)700 - 800 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
ground cumin1 ½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
fresh spinach leaves250 g
Rice
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
basmati rice350 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain yoghurt for serving250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1115.8 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
3093 kJ /
739.3 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min