Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- olive oil, for greasing
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g basmati rice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
lub frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each) - ¼ tsp ground black pepper
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter, diced
- 400 g cream, 35-37 % fat (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
lub 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (opcjonalnie)
- 1 tsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3569 kJ / 853 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 godz. 10 min