
Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
olive oil for greasing
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
basmati rice250 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced10 g
-
cream, 35-37 % fat (see tip)400 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
tomato purée1 ½ Tbsp
-
fresh dill leaves only, chopped2 sprigs
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinches
-
cornflour1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
853 kcal /
3569 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Orzo with Salmon and Spinach
40 min