Wersje kompatybilne
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Białko
- 235 g
- Węglowodany
- 93 g
- Tłuszcz
- 68 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 16 g
- Sód
- 2732 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with Peppers and Rice
1h
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Brak ocen
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salt Cod Gratin
50 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Garlic Turkey Stew
45 min