Wersje kompatybilne
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Białko
- 235 g
- Węglowodany
- 93 g
- Tłuszcz
- 68 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 16 g
- Sód
- 2732 mg
Alternatywne przepisy
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Prawn Saganaki
35min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
English Brunch
50min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min