
Wersje kompatybilne
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers quartered
- 100 g red onions sliced (1 cm)
- 100 g potato sliced (5 mm)
- 2 sea bass whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread any kind, sliced, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1954 kcal / 8176 kJ
- Białko
- 235 g
- Tłuszcz
- 68 g
- Węglowodany
- 93 g
- Błonnik
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Sód
- 2732 mg
Alternatywne przepisy
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min