Wersje kompatybilne
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spiced Orange Roast Chicken
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in
- 6 garlic cloves
- 1 Tbsp coriander seeds
- ½ Tbsp cumin seeds
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g orange juice, freshly squeezed
- 1 orange, sliced (5 mm)
- 70 g pitted green olives
Basmati Rice with Raisins
- 1 Tbsp flaked almonds
- 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
- 50 g raisins
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2801 kJ / 670 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Chicken in Yoghurt
1h
Seafood Korma
40min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Chicken Étouffée
45 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min