Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cauliflower Salad
- 400 g cauliflower, cut in florets (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Beef and Mushrooms
- 60 g olive oil
- 500 g sirloin steak, cut in pieces (3 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 200 g fresh button mushrooms, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 30 g water
- 10 g cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2303.5 kJ / 550.6 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.4 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1005.1 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Beef Goulash
2h 45min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min