Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cauliflower Salad
- 400 g cauliflower, cut in florets (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Beef and Mushrooms
- 60 g olive oil
- 500 g sirloin steak, cut in pieces (3 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 200 g fresh button mushrooms, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 30 g water
- 10 g cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084 kJ / 501 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Sód
- 1376 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken and Spinach Lasagne
1j 15 mnt
Beef Stroganoff
1j
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 mnt
Beef Stroganoff
1j
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2j 20 mnt
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Chicken with Peppers and Rice
1j
Stir-Fried Beef with Caponata
45 mnt
Beef Goulash
2h 45min