Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 150 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts et de la maturité des agrumes
- 200 g d'eau
- 1 pamplemousse
- 5 oranges
- 2 citrons jaunes
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 970 kJ / 228 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
Alternatywne przepisy
Sorbet aux fruits
10min
Glace mangue-Passion
12h
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Minibûche cerise amarena
40min
Glace aux fruits
5min
Sorbet à l'orange
12h
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Velouté de potiron et crevette
35min
Sorbet citron
8h 30min
Glace aux cacahuètes (ou aux noisettes)
3sa 15 dk
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3 Std. 20 Min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12h 30min