Urządzenia i Akcesoria
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Les meringues
-
4 blancs d'œufs
-
200 g de sucre en poudre
La garniture
-
le zeste d'½ citron vert non traité
-
50 g de sucre roux
-
500 g de yaourt nature
-
250 g de fruits frais variés
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
774 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts meringués
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Mille-feuille à l'abricot
45 Min
Soufflé au caramel
35 Min
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Ananas en papillote
1 Std.
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Mille-feuille pistache-framboise
1 Std. 45 Min
Tiramisu avocat et fruits rouges
1 Std.
Crumble poires, caramel et petits-beurre
45 Min
Crumble express de Bruges
35 Min
Poires au chocolat
30 Min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 Min