Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les meringues
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- le zeste d'½ citron vert non traité
- 50 g de sucre roux
- 500 g de yaourt nature
- 250 g de fruits frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fruits d'été en papillote
20 Min
Soufflé glacé à la pêche
4h 40min
Tarte coco aux fraises
1h 30min
Verrine de fruits exotiques au yaourt et muesli
3h 15min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 godz. 15 min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 Min
Tarte aux fraises et lemon curd
1h
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 Min
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30min
Tarte express aux fraises
50 Min
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4h 45min