
Urządzenia i Akcesoria
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Les meringues
-
blancs d'œufs4
-
de sucre en poudre200 g
La garniture
-
le zeste d'½ citron vert non traité
-
de sucre roux50 g
-
de yaourt nature500 g
-
de fruits frais variés250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
185 kcal /
774 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
40.1 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts meringués
10 Przepisów
Francja
Francja