Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs, jaunes et blancs séparés
- 70 g de sucre en poudre
- 240 g de ricotta
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 4 biscuits à la cuillère, coupés en 3
- 40 g de café sucré (4 cl)
- 500 g d'eau chaude
- 4 c. à café de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 698 kJ / 166 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Petit soufflé à la pistache, cœur chocolat
30 min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Verrine chocolat au lait-cerise
2 Std. 10 Min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Mousse de yaourt au citron
3 Std. 20 Min
Cheesecake marbré non cuit
4 godz. 45 min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Tiramisu à la banane
12h 15min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Tiramisu express
20 min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 godz. 45 min