Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de sucre en poudre
- 1 zeste d’orange (2 bandes minces (1 x 4 cm env.))
- 1 - 2 pincées de cannelle en poudre
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 504 kJ / 121 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud sur bâtonnet
1h 20 min
Sucre de Noël
1 godz. 5 min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre pomme-confiseries au caramel
2h 15min
Sablés façon sucettes
1h 30min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 min
Sucre pistache
5 min
Sucre citron-cardamome
2h
Sucre pralines roses
5 min
Amandes au cacao et au café
30min
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Sucre à la fraise tagada
5 min