Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de sucre en poudre
- 1 zeste d’orange (2 bandes minces (1 x 4 cm env.))
- 1 - 2 pincées de cannelle en poudre
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 504 kJ / 121 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mendiants au chocolat
30min
Chocolat chaud sur bâtonnet
1 Std. 20 Min
Petits chocolats
3h 20min
Sucre pistache
5 min
Sucre de Noël
1h 5min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Sucre citron-cardamome
2 godz.
Guimauves à la fraise
3 godz. 35 min
Sucre orange-épices de Noël
2 godz.
Barres choco-coco
1 godz.
Amandes au cacao et au café
30min
Décors en pâte d'amande
35 min