
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de sucre en poudre
- 1 zeste d’orange (2 bandes minces (1 x 4 cm env.))
- 1 - 2 pincées de cannelle en poudre
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 121 kcal / 504 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 1.7 g