Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de sucre roux
- 100 g de lait
- 100 g de lait de coco
- 3 œufs
- 400 g de pâte feuilletée étalée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 771 kJ / 185 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan au potiron et aux pommes
3h 30min
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 dk
Petits moelleux vapeur à l'orange
55 dk
Gâteau magique à la noix de coco
1sa
Gâteau cœur à l'ananas
45 dk
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55 dk
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1sa
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1sa
Tarte crémeuse aux fraises
2h
Flan pomme-cannelle
45 dk
Gâteau léger au fromage blanc
4sa