Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de fraises, équeutées
- 50 g de framboises, équeutées
- 50 g de myrtilles, équeutées
- 50 g de mûres, équeutées
- 4 c. à café de sirop de fraise
- 200 g de mascarpone
- 200 g de faisselle, égouttée
- 70 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 8 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1890 kJ / 449 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 51.5 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trifle aux fraises
15min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 min
Fraîcheur de nectarine
25min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Tiramisu aux cerises
2h 15min
Pêche Melba
6h
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 godz. 30 min
Douceur mangue-Passion
15min
Verrine à la pomme
30 min
Mousse aux pommes
40min
Tiramisu framboises-fraises
3h