Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'huile végétale
- 130 g d'oignons, coupés en morceaux
- 250 g de farine de manioc
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 979 kJ / 235 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 34.2 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Galettes de maïs à la coriandre
50min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55 min
Challah
3h 10 min
Boulettes au pain
50min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30 min
Soupe rustique
12h
Puddings au caramel
1h 5min
Granité au café
3h
Purée de haricots blancs
12h 30min
Biscuits au café
1h
Gâteau en verrine
40 Min
Pommes cuites à la cannelle
35min