Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de salmón ahumado en lonchas muy finas
- 120 g de agua
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 cucharada de zumo de limón
-
1
cucharada de eneldo seco
lub 1 cucharada de eneldo fresco picado - 6 hojas de gelatina (hidratadas 5 minutos en agua fría)
- 200 g de queso cremoso
- 200 g de nata (35% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 764 kJ / 183 kcal
- Białko
- 14.41 g
- Węglowodany
- 0.65 g
- Tłuszcz
- 13.62 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Paté de jamón y salmón ahumado
4 Std. 10 Min
Volovanes de bacalao
50min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10 Min
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1 Std.
Paté de anchoas y jamón
5 Min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min
Aperitivo de queso con granada
30min
Paté marinero
5 Min
Cremoso de ibérico
5 Min
Paté de surimi
5 Min