Gamberi al balsamico
TM5 TM6

Gamberi al balsamico

4.1 (60 ocen)

Składniki

  • 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
  • 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
  • 15 g di aceto balsamico
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • glassa di aceto balsamico, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
816 kJ / 195 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
12.2 g
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy