
Urządzenia i Akcesoria
Couscous integrale con lenticchie e menta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
Couscous integrale con lenticchie e menta
-
½ spicchio di aglio (opcjonalnie) senza anima
-
2 rametti di menta fresca le foglioline lavate e asciugate + q.b.
-
3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
200 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
-
190 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
-
150 g di cous-cous integrale precotto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
261 kcal /
1092 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
31.8 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fresca estate
10 Przepisów
Włochy
Włochy