Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
TM5 TM31 TM6

Merluzzo e cavolfiore in salsa verde

3.8 (23 oceny)

Składniki

  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di filetti di merluzzo
  • 400 g cavolfiore, le cimette
  • 160 g di tonno in scatola, sgocciolato
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 filetto di alice fresca
  • 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 80 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1385 kJ / 331 kcal
Białko
34.5 g
Węglowodany
3.4 g
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy