Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de farine de blé
- 400 g de lait concentré sucré
- 150 g de beurre doux, mou
- 200 g de pâte de goyave (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 892 kJ / 212 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 30.3 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits à la confiture
1sa
Gâteau aux amandes
1sa
Biscuit coco-canneberge
20 dk
Pains à la pomme de terre
12hod. 45min
Gâteau de crêpes aux fruits rouges
24h
Rose cake aux fraises
2h 15min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 45 Min
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
15 Min
Croissants aux pommes
16 godz. 40 min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4hod. 10min
Allumettes croustillantes au chocolat
1sa
Beignets brésiliens à la cannelle
30 Min