Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1157.5 kJ / 276.3 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 48.1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palmiers maison
1h 30min
Napolitain
73u. 40min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 Min
Sucre baies de goji
5 Min
Farine de champignons
5 Min
Olivettes
1 Std. 45 Min
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1h 15min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35min
Pâte à tartiner express
15 Min
Baguette viennoise
4h 25 min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 Std. 45 Min