Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1157.5 kJ / 276.3 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 48.1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre pomme-cannelle
5 Min
Smiley pop cake
1 Std.
Farine de champignons
5 Min
Pâtes en dôme de jambon
1 Std. 30 Min
La tourte aux épluchures de patate
2 Std. 30 Min
Moutarde indienne
15 Min
Trio d'éclairs façon sandwich
1h 45min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15 Min
Yaourt aux biscuits Maria
12 Std. 15 Min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 Std. 10 Min
Pâte à tartiner express
15 Min
Saucisson au chocolat blanc
5 Std. 15 Min