Urządzenia i Akcesoria
Pâtes au cacao
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz.
320 g
Składniki
-
200 g de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
-
1 c. à soupe de cacao en poudre
-
100 g d'eau
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.5 g
Kalorie
1157.5 kJ /
276.3 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
48.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bûche glacée
8 godz.
Gelée de queues de fraise
1 godz.
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 godz.
Biscuits au café
1 godz.
Bûche glacée multifruits
3 godz. 30 min
Pizzettes au fromage
1 godz. 35 min
Riz cantonais
25 min
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24 godz. 10 min
Speculoos maison
4 godz. 30 min
Choco-nougat
3 godz.
Sirop de menthe
50 min
Pâte à tartiner express
15 min