Cheesecake à la vanille cuit

Cheesecake à la vanille cuit

4.5 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
12 parts

Składniki

La base
  • 350 g de farine à pain
  • 120 g de sucre en poudre
  • 150 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 1 gros œuf
La garniture
  • 110 g de sucre en poudre
  • 60 g de sucre vanillé maison
  • 5 gros œufs blancs et jaunes séparés
  • 400 g de mascarpone
  • 400 g de fromage frais
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 pincée de sel marin

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 625.9 kcal / 2618.8 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 43.4 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...