Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La glace au yaourt
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 250 g de yaourt nature
La glace à la fraise
- 300 g de fraises surgelées
- 70 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 34.7 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Sorbet litchi-rose
8h
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Gâteau au fromage, façon japonaise
1 godz. 5 min
Smoothie orange coco miel
10 min
Yaourt à la fraise et copeaux de chocolat
13h 30 min
Mousse aux griottes
2h 30 min
Nems à la banane et au sésame
1h 30min
Glace mangue-Passion
12h
Lait coco grenadine
10 min
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3h 30min
Glace aux fruits
5 min