Urządzenia i Akcesoria
Tortellini soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
water1500 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices10 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
black peppercorns4
-
skinless chicken breast fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)1
-
fresh tortellini250 g
-
carrot cut into thin slices1
-
celery stalks cut into thin slices2
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced on the diagonal, for garnishing2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
941.3 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
846.8 kJ /
201.5 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Minestrone
40 min
Pizza log
1 godz. 55 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Asian nachos
40 min
Mushroom and bacon pasta
30 min