Chicken skewers and rice
TM6 TM5 TM31

Chicken skewers and rice

3.8 (18 ocen)

Składniki

  • 500 g water, plus extra for soaking skewers
  • 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (2-3 cm)
  • 70 g red onion
  • ½ stalk fresh lemongrass, white part only, cut into thin slices (optional)
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 tsp lime juice
  • 1 garlic clove
  • 2 pinches salt, to taste, plus extra to season
  • 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra to season
  • 200 g basmati rice
  • 400 g coconut milk
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 1 - 2 tbsp light olive oil, for frying

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
563.4 kJ / 134.1 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Błonnik
0.4 g
Sód
59.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy