![Chicken skewers and rice Chicken skewers and rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64F2659B-38AA-43EE-9241-05DD9490C6B9/Derivates/DAA18CF5-0D28-4937-8A18-B6416CF54A04.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water, plus extra for soaking skewers
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 70 g red onion
- ½ stalk fresh lemongrass, white part only, cut into thin slices (optional)
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 tsp lime juice
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt, to taste, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra to season
- 200 g basmati rice
- 400 g coconut milk
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 tbsp light olive oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 563.4 kJ / 134.1 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 59.8 mg
Alternatywne przepisy
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1ч. 5 мин.
Gravity cake
2h
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Fortune cookies
2h 5min
Gluten free birthday sponge cake
1u. 10min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1u. 10min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h