Urządzenia i Akcesoria
Chicken skewers and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
14 portions
Składniki
-
water plus extra for soaking skewers500 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
red onion70 g
-
fresh lemongrass white part only, cut into thin slices (optional)½ stalk
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
lime juice2 tsp
-
garlic clove1
-
salt to taste, plus extra to season2 pinches
-
ground black pepper to taste, plus extra to season2 pinches
-
basmati rice200 g
-
coconut milk400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
light olive oil for frying1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
59.8 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
563.4 kJ /
134.1 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free sausage rolls
2 h 5 min
Spaghetti carbonara
35 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 h
Chicken and warm potato salad
55 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Banana sorbet
5 min
Sliders with sunflower sauce
40 min
Crumbed fish nuggets
1 h 40 min
Penne and vegetables
35 min
Strawberry amaze-balls
30 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 h 40 min
Watermelon and chia yoghurt pops
5 h 45 min