Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water, plus extra for soaking skewers
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 70 g red onion
- ½ stalk fresh lemongrass, white part only, cut into thin slices (optional)
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 tsp lime juice
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt, to taste, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra to season
- 200 g basmati rice
- 400 g coconut milk
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 tbsp light olive oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 563.4 kJ / 134.1 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 59.8 mg
Alternatywne przepisy
Aussie meat pies
2h
Bliss ball rocket skewers
30 min
Gravity cake
2h
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3u. 40min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Chicken and warm potato salad
55 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Spiralised vegetable soup
9 Std.
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5 min
Honeycomb ice cream slice
4h 10min